Onze diensten

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Uitbouw

Een uit- of aanbouw is een bouwwerk dat tegen uw bestaande woning geplaatst wordt en dat direct in verbinding staat met uw woonhuis. Dit kan een garage of berging zijn, maar ook een uit-/aanbouw van uw woonkamer, keuken of eventueel een serre.

Belangrijk is waar u de aan- of uitbouw wilt bouwen. In de regel geldt, dat alles wat grenst aan openbare ruimte (weg of groen), zoals de voorkant en bij hoekwoningen de zijkant van de woning, een grotere invloed heeft op de directe omgeving dan bouwwerken die aan de achterkant worden gebouwd. Daarom mag een aan- of uitbouw aan de voor- of zijkant meestal niet vergunningsvrij worden gebouwd.

Voor u is het natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel tijd er nodig is voor het maken van een uit-/aanbouw. Dit is ook wel een beetje afhankelijk van de persoonlijke wensen/voorkeuren.

Wij kunnen uw uit-/aanbouw tegen een scherpe prijs neerzetten, waarbij wij rekening houden met al uw persoonlijke wensen/voorkeuren, zodat uw uit-/aanbouw eruit komt te zien zoals u hem wilde hebben.

In het algemeen wordt er een uit-/aanbouw gemaakt over de gehele breedte van het woonhuis. Voor het gemak zullen wij dit dan ook als voorbeeld nemen:

Een uit-/aanbouw van max. 2,50m diep mag zonder een vergunning worden geplaatst.

Het aanvragen van een vergunning: maximaal 3 maanden (deze periode kan per gemeente verschillen)

bouwtijd aanbouw- 7 á 8 werkweken.

Uiteraard doen wij de planning in overleg met u en weet u van te voren hoe lang het bouwen ongeveer zal duren.

Garantie:

Op de aanbouw is een garantie van toepassing op de volgende  onderdelen.

-op de constructie van de aanbouw 5 jaar garantie

-op de beglazing van de aanbouw 10 jaar garantie

-op de dakbedekking van de aanbouw 10 jaar garantie

Tevens is tijdens de bouw een car verzekering afgesloten om schade die zou kunnen ontstaan te vergoeden.